星期四, 1月 31, 2008

輕狂歲月

誠如渣古兄話齋,好多人年輕時都曾經有過一段「輕狂歲月」,過去的讓它隨住時間流走,化作一段記憶咪好囉,但何苦要以照片留紀念呢?

真係唔明依家啲年輕人個腦諗乜! 倒頭來還是苦了自己。

設計對白:
FPI:「因為年輕就隨便犯錯,還真不想認?」
受害人:「我不想認,這是因為年輕犯下的錯!」

11 則留言:

小新 說...

校長仲話傳媒報導手法有問題,把事件放在頭條,對年青人有不良影響...

多鬼餘,如果唔係班藝人濫交兼自影淫照,就冇依單野發生啦!叫佢地自已檢討下先啦

金仔 說...

哈哈...馬爺呢編嘢好攪鬼。

匿名 說...

身為藝人,應檢點自己的行為,若然自己的行為檢點一點,就不會有機會讓人影到這些相。

何況,現在的年青人已沒有如以往純真,就算不荼毒他們的思想,他們的思想都是壞!

渣估 說...

冇錯... 有d野, 真係無謂拍低。

由得影像晌個腦內隨化學物質消散好過啦...

匿名 說...

啖罐希 已經成為全港 TOP ONE 界女王

係全港男士奮鬥目標

匿名 說...

獸成&百G老豆可能已經落左江湖追殺令.....

愛迪生 說...

FBI:「因為年輕就隨便犯錯,還真不想認?」

受害人:「我不想認,這是因為年輕犯下的錯!」

馬沙兄好鬼馬呀!

任達榮 說...

「警 務 處 副 處 長 任 達 榮 說 , 警 方 昨 日 在 新 界 區 拘 捕 一 名 30 歲 無 業 男 子 , 懷 疑 他 與 近 日 互 聯 網 上 涉 嫌 淫 褻 藝 人 照 片 案 有 關 。
警 方 在 被 捕 男 子 的 電 腦 內 檢 獲 12 張 可 作 證 據 的 照 片 , 初 步 調 查 沒 有 證 明 他 與 照 片 中 的 藝 人 有 關 , 警 方 已 經 聯 絡 互 聯 網 服 務 供 應 , 索 取 有 關 的 網 址 位 址 。 」


香港D警察真係笑鬼死人,依家保守估計,香港大陸台灣加埋最少有100萬部電腦有齊呢12張相,警察你不如是但入一間有電腦既屋都有證據啦,正白痴。

淋海瘋 說...

設計對白:
FPI:「因為年輕就隨便犯錯,還真不想認?」
受害人:「我不想認,這是因為年輕犯下的錯!」


超低能,勁搞笑!!

Kenka 說...

軍曹那幾張相good job!

匿名 說...

源頭唔係來自愛迪生嗎? 為何要拉其他人? 真不明白!!